ASBÜ Hukuk Fakültesi ile Hukukçu Hekimler Enstitüsü işbirliğinde düzenlenecek olan Tıp Hukuku Alanında Üreme Tekniklerinde Hukuki Meseleler Sempozyumu 20 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecektir.

Açılış konuşmalarını Hukukçu Hekimler Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Tekin Ahmet SEREL, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç SAĞLAM, ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet BARCA ve ASBÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent KENT’in yapacağı sempozyumda; ASBÜ Hukuk Fakültesi’nden, Adli Tıp Kurumu’ndan ve tıp fakültelerinden öğretim üyeleri ile tıp hukuku alanında uzman avukatlar konuşma yapacaklardır.

Sempozyumla ilgili sormak istediğiniz sorular için sempozyumun koordinatörlüğünü yapan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin GÜLLÜOĞLU ALTUN ile iletişime geçebilirsiniz.

Program Koordinatörü: Dr. Öğretim Üyesi Yasemin GÜLLÜOĞLU ALTUN

İletişim ve Bilgi: yasemin.gulluoglu@asbu.edu.tr