ASBÜ Hukuk Fakültesi tarafından her yıl düzenlenmesi planlanan "İDARE HUKUKU SEMPOZYUMLARI" serisinin bu yıl ikincisi yapılacaktır. "UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE HUKUKUN ROLÜ" konu başlığıyla yapılacak olan bu sempozyum, 15 MAYIS 2024 tarihinde ASBÜ GÜVERCİNLİK SALONU’NDA gerçekleştirilecektir. Sempozyum, ASBÜ Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacaktır.

Sempozyum bildiri özet ve tam metinleri editör incelemesi ve çift kör hakem değerlendirmesine tabi tutulacaktır. Özet bildiri kitapçığı elektronik ortamda yayınlanacaktır. Hakem değerlendirmesi neticesinde uygun görülen tam metinler ASBÜ Hukuk Fakültesi Dergisinde yayınlanacaktır. İsteyen katılımcılar sadece özet bildiri metni gönderebilirler.

Bildiri özetleri 300 kelime ile sınırlıdır.

Tam metinler 12.000 kelime ile sınırlıdır ve ASBÜ Hukuk Fakültesi Dergisi yazım kurallarına göre yazılmalıdır. Dergi yazım kurallarına ulaşmak için DergiPark adresini ziyaret ediniz.

Bildiri Özeti Son Teslim Tarihi: 1 OCAK 2024

Tam Metin Son Teslim Tarihi: 1 MART 2024