Ana içeriğe atla

ASBÜ Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Türk Medeni Hukuku Çerçevesinde Aile Hukukunda Güncel Meseleler Sempozyumu, 13 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşti.

Açılış konuşmalarını onur konuğumuz Prof. Dr. Hüseyin HATEMİ, ASBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BARCA ve ASBÜ Hukuk Fakültesi Dekanımız Bülent KENT’in yaptığı sempozyuma; Danıştay Başkanı Zerrin GÜNGÖR, Eski Adalet Bakan Yardımcısı Anayasa Mahkemesi Üyesi Selahattin MENTEŞ ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından, diğer kamu kurumlarından, üniversitelerden konuklar katıldı.

Sempozyum, Güvercinlik Salonu ve Fuat Sezgin Salonu’nda eş zamanlı oturumlarla yürütüldü. Güvercinlik Salonu’nda oturum başkanlıklarını Prof. Dr. Hüseyin HATEMİ, Prof. Dr. Mehmet ÜNAL ve Prof. Dr. Fikret EREN’in yaptığı Soybağı, Çocuğun Korunması, Aile Hukukunun Mali Sonuçları başlıklı oturumlar; Fuat Sezgin Salonu’nda ise oturum başkanlıklarını Prof. Dr. Fadıl YILDIRIM, Prof. Dr. Cihan OSMANAĞAOĞLU KARAHASANOĞLU ve Doç. Dr. İlker ÖZTAŞ’ın yaptığı Nafaka, Aile Arabuluculuğu, Birlikte Velayet başlıklı oturumlar gerçekleştirildi.

Sempozyumun sonunda onur konuğumuz Prof. Dr. Hüseyin HATEMİ’nin 81. yaş günü kutlandı.

Türk Medeni Hukuku Çerçevesinde Aile Hukukunda Güncel Meseleler

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.